"Гладни момичета" - вашето ново реалити приключение!


Публикувано от Бисер Костадинов на 02.11.2012

"Гладни момичета" предлага уникална възможност за присъствие на Вашия продукт чрез телевизионно и онлайн излъчване, продуктово позициониране, спонсорски заставки и cпециално онлайн присъствие.

Xenium Media представя най-новия си крос-медия проект “Гладни момичета”. Форматът на шоуто съчетава елементи на туристическо реалити, модерна документалистика и лайфстайл журналистика. Водещи на "Гладни момичета" са Деси и Сандра. Двете млади дами обикалят страната и чужбина в търсене на следващото специално и непознато място, което предлага вкусна храна, жива музика, добра компания, интересни домакини... Невижданото до сега шоу показва едно друго лице на професията "Пътешественик" и доказва, че не е нужно да имаш много пари, за да опознаваш света от близо и да се забавляваш истински. В кулинарното пътешествие компания им прави и Нина, за която дегустирането на храни и вино е нещо повече от хоби, защото е главен редактор на сайт - kulinaria.bg. Първият сезон на предаването е посветен на българското Черноморие и незабравимите мигове на Лято 2012.


"Гладни момичета" предлага уникална възможност за присъствие на Вашия продукт чрез телевизионно и онлайн излъчване, продуктово позициониране, спонсорски заставки и cпециално онлайн присъствие. Иновативното шоу стартира от 03 ноември 2012 г. Ще се излъчва едновременно по тематичния канал за храни, напитки и здравословен начин на живот Fiesta TV и kulinaria.bg - медия за най-добрите авторски рецепти, вкусни гозби и изтънчени гурме фантазии. Всички епизоди на шоуто може да гледате на kulinaria.bg.


"Гладни момичета" е съвместен проект на Xenium Media, Fiesta TV и Manifactura. Интернет медийната група Xenium Media (Svejo.net, Bulevard.bg, Kulinaria.bg, Termo.bg, Tuk.bg, Hardwarebg.com, Mobility.bg, Bmwpower-bg.com) достига до близо 2 млн. потребители месечно, а Fiesta TV e с обхват от над 1,76 млн. зрители месечно. (по данни на Google Analytics, GARB за септември 2012 г.).


"Гладни момичета" - нежно, красиво, експертно забавление, което ще ви накара да оближете пръстите си!


Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност