Kidamom.com - забавна интерактивна среда за вашето дете


Публикувано от Бисер Костадинов на 20.01.2014

Kidamom.com съчетава най-доброто от традиционната телевизионна реклама с комуникацията и маркетинга в интернет Kidamom.com съчетава най-доброто от традиционната телевизионна реклама с комуникацията и маркетинга в интернет

Kidamom.com е място, в което децата се въвеждат в съвременния дигитален свят, развивайки своите личностни качества и индивидуални навици

Xenium Media Company с удоволствие ви представя онлайн проекта Kidamom.com, съвместно с Кидамом ООД.

Kidamom.com предоставя интерактивна среда за деца до 12 години. В специализирания сайт подрастващите обогатяват своите уменията и знанията по забавен и достъпен начин.

Kidamom.com е място, в което децата се въвеждат в съвременния дигитален свят, развивайки своите личностни качества и индивидуални навици. Платформата предлага подбрано качествено съдържание и възможност за родителски контрол.

Kidamom.com съчетава най-доброто от традиционната телевизионна реклама с комуникацията и маркетинга в интернет. Предлага възможности за нестандартно присъствие на рекламодателите чрез спонсорирано съдържание (AVOD), брандинг и др.За повече информация и конкретна оферта, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Отдел "Продажби"

sales@xenium.bg

+ 359 2 902 49 22

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност