Четири нови сайта в портфолиото на Xenium


Публикувано от Бисер Костадинов на 17.12.2013

Чрез сайтовете си Xenium Media Company достига до над 3 113 000 уникални потребители месечно в България Чрез сайтовете си Xenium Media Company достига до над 3 113 000 уникални потребители месечно в България

MegaNews.bg, MegaLife.bg, Nie-Jenite.bg и Foods.bg стават част от портфолиото на Xenium Media Company

От началото на декември 2013 г. сайтовете MegaNews.bg, MegaLife.bg, Nie-Jenite.bg и Foods.bg са част от портфолиото на Xenium Media Company.

1. MegaNews.bg е информационен сайт, който показва най-горещите факти от деня такива, каквито са. Mисията на сайта е да информира безпристрастно аудиторията, давайки свобода на читателите сами да формират мнение и да изразяват гражданската си позиция. Жанровото разнообразие, което медията предоставя, осигурява икономически активна аудитория, предимно жители на големите областни градове. 335 000 са уникалните потребители средно на месец (по данни от Google Analytics).

2. MegaLife.bg е развита и успешна лайфстайл медия, която има за цел да информира и забавлява потребителите си с богато разнообразие от съдържателни публикации. Има изградени партньорства с различни ПР агенции, продуценти и организатори на събития. Потребителите на медията са главно икономически активни, заинтересовани от лайфстайла в страната. Сайтът средно на месец се посещава от 100 000 уникални потребители (по данни от Google Analytics).

3. Nie-Jenite.bg е сайт за модерната и успяла жена, интересуваща се от мода, красота, любов, здраве, дизайн и полезни съвети. Медията позволява на своите потребители да оценяват и коментират публикации, както и да споделят и обсъждат своите проблеми и истории. Посещава се предимно от жени на възраст от 16 до 35 години. 195 000 са уникалните потребители средно на месец (по данни от Google Analytics).

4. Foods.bg е кулинарен сайт с множество избрани рецепти, любопитни факти и полезни приложения. Представя максимално достъпно най-добрите рецепти като акцентът е върху здравословното хранене и начин на живот. Аудиторията е предимно от жени, интересуващи се от добрата кухня и здраве. Уникалните потребители средно на месец са 50 000 (по данни от Google Analytics).

Чрез сайтовете си Xenium Media Company достига до над 3 113 000 уникални потребители месечно в България (по данни от Google Analytics, без да е отчетено припокриването на аудиторията).



За повече информация и конкретна оферта, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Отдел "Продажби"

sales@xenium.bg

+ 359 2 902 49 22

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност