Конкретно с проф. Донев!


Публикувано от Бисер Костадинов на 30.01.2013

“Конкретно с проф. Донев!” е комедийна реплика на публицистичните “Ток шоу” формати “Конкретно с проф. Донев!” е комедийна реплика на публицистичните “Ток шоу” формати

“Конкретно с проф. Донев!” е поредица от интервюта с персонажа проф. Донев (звездата от театралната сцена Камен Донев), в които журналистката Елена Бозова (актрисата Елена Бозова) задава въпроси по общочовешки и актуални теми.

Xenium Media Company с удоволствие ви представя онлайн проекта “Конкретно с проф. Донев!”, една продукция на Shvargalo.com и Kamen Donev & Bogomil Iliev Art Company.

“Конкретно с проф. Донев!” е поредица от интервюта с персонажа проф. Донев (звездата от театралната сцена Камен Донев), в които журналистката Елена Бозова (актрисата Елена Бозова) задава въпроси по общочовешки и актуални теми, а професорът отговаря както намери за добре, в повечето случаи меко казано странно. Комедийна реплика на публицистичните “Ток шоу” формати, но през призмата на парадокса и абсурда. Предаването се придържа към магазинния формат, който включва няколко рубрики: интервю, представяне на произведение на изкуството, гост в студиото, за децата и други. В шоуто гостуват именити български актьори.

“Конкретно с проф. Донев!” е със специалното участие на Танкрад (отчаяно дайре) - Благовест Благоев-Дюпон и Хорхе (китара) - Александър Славчев. Зад камерата е операторът Гео Иванов, монтажът е дело на Зорица Коцева. за звука се грижи Ненко Милев. Асистент - Ралица Русева. Грим - Снежана Симеонова.

Предаванията може да гледате на адрес Shvargalo.com във Full HD формат и през мобилни устройства. Shvargalo.com е арт компания, която се занимава с продуциране и произвеждане на филми, книги, спектакли, музикално-танцови и сценични произведения.



За повече информация и конкретна оферта, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Отдел "Продажби"

sales@xenium.bg

+ 359 2 902 49 22

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност