"Диалози" - онлайн ТВ проектът на Svejo.net и Garelov.com


Публикувано от Бисер Костадинов на 28.02.2013

Потребителите на Svejo.net може да задават въпроси на всеки гост в "Диалози" Потребителите на Svejo.net може да задават въпроси на всеки гост в "Диалози"

Всяка седмица в "Диалози" ще гостуват известни лица.

Xenium Media Company с удоволствие ви представя онлайн ТВ проекта Диалози, една продукция на Svejo.net и Garelov.com.

Водещ на Диалози е журналистът Иван Гарелов. Всяка седмица в студиото на легендарния тв водещ ще гостуват известни лица (политически лидери, звезди на спорта, популярни фигури от артистичния свят, водещи имена в бизнеса).

Хората ще участват активно в разговора с госта. Всеки регистрирал се потребител в Svejo.net ще може да задава въпроси, които ще бъдат подлагани на гласуване от общност на социалната медия. Въпросите събрали най-много гласове ще бъдат задавани от Иван Гарелов на госта в Диалози.

Форматът Диалози съчетава най-доброто от традиционната телевизионна реклама с комуникацията и маркетинга в интернет. Предлагаме възможности за нестандартно присъствие на рекламодателите чрез отварящи и закриващи спонсорски заставки, рекламни клипове, чрез invideo формати, брандинг и продуктово позициониране. Разнообразни са възможностите и за комуникация на PR послания.

Svejo.net се посещава на месец от над 1 100 000 уникални потребители, 52% жени и 48% мъже, преобладава възрастовата група 25-44 години (по данни от Google Analytics и Gemius Audience).



За повече информация и конкретна оферта, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Отдел "Продажби"

sales@xenium.bg

+ 359 2 902 49 22

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност