Xenium Media Company с нов рекламен софтуер


Публикувано от Бисер Костадинов на 15.06.2012

Xenium Media Company and Gemius AdOcean Xenium Media Company and Gemius AdOcean

От началото на м.май 2012 година, Xenium Media Company използва рекламния софтуер на Gemius AdOcean за управление на рекламните кампании на клиентите си.

Чрез новата банер система целим да предоставим на клиентите си повече доверие, качество и нови възможности.

Доверие и качество са два важни индикатора за нас и за това се доверяваме на един от лидерите в областта, Gemius и тяхната банер система AdOcean.

Така ще имаме възможност да въведем нови, иновативни и "high performance" рекламни формати, както и да работим за максимизиране на ефективността на е-маркетинга на нашите клинети.

Нашата цел е да увеличаваме възвръщаемостта на инвестициите на рекламодателите ни, чрез ефективно използване на разходите за онлайн реклама.

Xenium Media Company e дигитална медийна компания, създадена през 2007 година, с месечен обхват, който достига над 25% от общата интернет аудитория/по данни на Gemius/, по данни на Google analytics – 1 800 000 уникални месечни посещения на сайтовете. Част от Xenium Media са социалната медия Svejo.net, сайтът за времето Termo.bg, сайтът за градски живот Bulevard.bg, cайтът за кулинарни рецепти Kulinaria.bg, както и сайтът за сравняване на цени на стоки и услуги Tuk.bg. От началото на годината Xenium Media Company работи и в партньорство със сайтовете Hardwarebg.com Mobility.bg - лидери в категорията сайтове за технологии и предлага ексклузивно рекламата им.


Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност