Нов сайт в портфолиото на Xenium Media Company от юли 2012 – bmwpower-bg.net


Публикувано от Бисер Костадинов на 18.07.2012

Bmwpower-bg.net Bmwpower-bg.net

От 16.07.2012 официално към сайтовете на Xenium Media се присъединява и официалния фен клуб на БМВ в България (www.bmwpower-bg.net), като Xenium Media ще предлага ексклузивно рекламата на сайта.

Сайтът bmwpower-bg.net достига до близо 170 000 уникални посетители всеки месец и е един от най-големите и активни сайтове и форуми за автомобили в страната. Аудиторията на сайта са основно мъжe (над 80% от потребителите), които са предимно от големите градове и получават високи доходи.

Xenium Media Company e дигитална медийна компания, създадена през 2007 година, с месечен обхват, който достига над 25% от общата интернет аудитория/по данни на Gemius/, по данни на Google analytics – 2 000 000 уникални месечни посещения на сайтовете. Част от Xenium Media са социалната медия Svejo.net, сайтът за времето Termo.bg, сайтът за градски живот Bulevard.bg, cайтът за кулинарни рецепти Kulinaria.bg, както и сайтът за сравняване на цени на стоки и услуги Tuk.bg.

От началото на годината Xenium Media Company работи и в партньорство със сайтовете Hardwarebg.com Mobility.bg - лидери в категорията сайтове за технологии и предлага ексклузивно рекламата им.


Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност