Bulevard.bg с нов фейслифт


Публикувано от Бисер Костадинов на 15.06.2012

Сайтът за градски живот е предпочитана дестинация за над 10 000 уникални потребители дневно.

В началото на месец м.май 2012, Bulevard.bg стартира с променена начална страница и нови функционалности, които дават възможности на потребителите да ползват по нов и по-удобен начин медията.

В следствие на това и комбинация от други usability промени, трафика към сайта расте и вече генерира по около 158 000 уникални потребители и 1 180 000 импресии на месец (по данни на Google Analitycs).

Сред промените може да срещнете функционалности като Full Screen, даващ възможност за разглеждане на висококачествени изображения на цял екран, нов дизайн на рубриката с подбрани събития Календар , където ще може да виждате предстоящи и изминали събития. Друга нова функционалност е Шопинг категорията, която показва избрани продукти и техните цени на главната страница на сайта. Сайтът развива много успешно и рубриката Интервюта , където читателите могат да срещнат всяка седмица популярна и интересна личност.

Bulevard.bg е сайт за градски живот, който се позиционира в лайфстайл сегмента. Основната цел на сайта е да информира по атрактивен начин читателите си със стойностно и полезно съдържание за света на известните личности, модата, киното, музиката, изкуството.

Основната целева група са млади, работещи жени между 25 и 35 години, както и мъже на възраст между 18-30 години, интересуващи се от мода, най-новата музика, филми и новини. Женската аудитория в сайта е 70%, а 55% от потребителите са на възраст 25-44 години и са предимно от големите градове.


Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност