Най-голямата социална медия в страната стигна 1 млн. публикации


Публикувано от Бисер Костадинов на 29.07.2011

Абстрактно за Svejo (kreativen.com) Абстрактно за Svejo (kreativen.com)

Огромното количество интересни, полезни и забавни интернет ресурси са добавени в медията от всичките над 50 000 активни потребители.

В следобедните часове на 28.01.2011г. в Svejo бе добавена милионната публикация. Тя е факт след малко над 3 години и половина от стартирането на медията.


Потребителите на сайта ежедневно добавят и гласуват за интересните според тях новини, снимки и видеа от родното интернет пространство. Цялата информация в сайта се генерира и подрежда от svejo общността, на която всеки може да стане член. В медията няма редактор, който да определя новините и събитията. По този начин хората сами подреждат дневния ред на актуалните новини в страната и често могат да намерят позиции и гледни точки, които трудно биха си пробили път в традиционните медии.


Малко повече за Svejo:


Ежедневно в медията се качват над 1500 публикации, които са последвани от над 3000 коментара и 15 000 гласа, които сортират и отсяват публикациите за деня. Според данните на Гемиус (за декември 2010 г.), Svejo е на 13-то място по обхват (reach) в страната и достига до 18,1% от българските интернет потребители.


Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност