Новото Svejo.net


Публикувано от Бисер Костадинов на 05.12.2012

Новото Svejo.net Новото Svejo.net

Новото Svejo.net предоставя динамично променящо се спрямо интересите на потребителите съдържание, организирано по теми и разпределено по категории.

В навечерието на Коледа и Нова Година Svejo.net изненада многобройните си почитатели с нова визия. Тя включва цялостно преработка на графичното оформление, функционалностите и структурата на сайта. Редизайнът на социалната медия е изцяло дело на екипа на Xenium Media Company.

Новото Svejo.net предоставя динамично променящо се спрямо интересите на потребителите съдържание, организирано по теми и разпределено по категории. Човек лесно може да намери търсената информация, като получи изчерпателен поглед върху интересуващи го въпроси и теми. Svejo.net е социална медия за новини и развлечение

Новостите в Svejo.net

Всяка добавена от потребителите публикация в Svejo.net се подлага на допълнителен автоматичен анализ, който позволява тя по-прецизно да бъде тематично разпределена по категории в разделите на социалната медия. На ден се добавят над 4000 публикации.

Новият дизайн на Svejo.net акцентира върху "Избор на редактора". Обновената рубрика подбира водещите новини за деня и дава възможност на човек бързо да се информира за случващото се в България и по света.

Добавянето на съдържание вече става само с един клик на бутона Svejo.net или чрез поставяне на адреса на връзката в полето на бутона "Добави връзка". С добавянето на част от материалите в социалната медия, собственикът на сайт, блог или форум получава достъп до по-голяма аудитория.

Svejo.net

Социалната медия за новини и развлечение предлага над 1.7 милиона публикации, подредени по теми. Броят им непрекъснато се увеличава и еволюира спрямо тенденциите и нагласите на хората. В момента Svejo.net е най-всеобхватната медия в България, предлагаща над 250 000 теми. Всеки ден се посещава от над 65 000 уникални потребители, а водещите новини се определят от над 18 000 гласа. Svejo.net е на 3-то място в България, в категорията на новинарските сайтове, достигайки на месец до над 20% от аудиторията в Интернет. През ноември Svejo.net достига до над 1 135 547 уникални посетители (по данни на Google Analytics и Gemius).

За повече информация и конкретна оферта, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Асен Пидов

Internet Sales Specialist

asen@xenium.bg

+359 879 100 600

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност