Порталът TUK.BG вече е част от мрежата на Xenium


Публикувано от Бисер Костадинов на 21.12.2011

tuk.bg tuk.bg

Основната цел на TUK.BG е да се предостави на българските интернет потребители достоверна и безпристрастна информация за продукти, услуги, производители и магазини, преди да вземат решение за покупка.

В момента портала обединява продуктовите каталози на повече от 220 български онлайн магазина като общия брой на продуктите в каталога е повече от 200 000. Основната аудитория на сайта са платежоспособните потребители между 25 и 49 години. Собствениците на TUK.BG обявиха, че са постигнали споразумение за присъединяването на портала към портфолиото на онлайн медийната група Xenium. „Целта ни винаги е била да улесняваме потребителя в ежедневното търсене на информация в интернет пространството. Изключително сме доволни от възможността за партньортво с Xenium - компания доказала, че цени свободата на словото и достъпа до безпристрастна информаця за българските интернет потребители.” - каза Ивайло Матев - мениджър „Бизнес Развитие” в TUK.BG. Матев също съобщи, че в най-скоро време TUK.BG планира и стартирането на мобилно приложение, което ще дава възможност на потребителите да сравняват ценовите предложения на други търговци и да проверяват отзивите за различни продукти директно през телефона си, докато физически се намират в някой магазин.

За 4 години на локалния пазар, Xenium успя да наложи първата си услуга, социалната медия Svejo.net, като безспорен лидер в своята категория. “С присъединяването на TUK.BG към мрежата ни, даваме шанс на партньорите си да представят своите продукти и услуги на хора, при които процесът на взимане на решение за покупка е вече започнал и за тях остава само да изберат търговеца, на който ще се доверят.” - заяви Явор Иванов - Управител на Xenium.

Плановете на TUK.BG са до средата на 2012г. да бъдат включени продуктовите каталози на всички по-големи български магазини, както и възможността за търсене на информация за редица услуги като телефон, интернет, кабелна телевизия, туристически пакети и много други. Xenium e дигитална медийна компания, създадена през 2007 година, с над 1 150 000 уникални посетители на месец. Част от Xenium са социалната медия Svejo.net, Termo.bg и сайтът Bulevard.bg, чието официално стартиране предстои през януари 2012 г. От година и половина е и в партньорство със Спортал медия груп.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност