Добре дошли в новото Termo.bg!


Публикувано от Бисер Костадинов на 13.02.2013

Termo.bg - пътуване и забавление за всяко време Termo.bg - пътуване и забавление за всяко време

Termo.bg вече е място за пътуване и забавление за всяко време!

В него всеки ще може да намери най-добрата информация за своите предпочитани дестинации и за някои непознати кътчета по света. Ще даваме и идеи за забавление в градовете, в които живеят нашите посетители – концерти, театрални и кинопремиери, нови заведения. Termo.bg няма да залива с безкрайни справочни данни, в които е трудно да се ориентираш. Вместо това препоръчваме най-интересните забележителности и събития, заедно с най-добрите хотели, заведения и възможности за шопинг във всяка дестинация. Те са подбрани от редактора, така че да отговорят на различни вкусове и да предложат най-пълноценното изживяване. Общото е, че са поднесени с лично отношение и си заслужават посещението. Всичко най-добро от стария сайт е запазено – на разположение на потребителите продължава да бъде подробна 15-дневна метеорологична прогноза за хиляди градове и курорти, както и информация за актуалната пътна обстановка в страната. В зависимост от сезона, метеорологичната прогноза и предстоящите събития, на заглавната страница на Termo.bg динамично ще се обновяват дестинациите на фокус. Така във всеки момент ще предлагаме най-актуалните идеи за пътуване и забавление, а само с един клик потребителят ще получава цялата необходима информация за съответната дестинация. Освен надеждни съвети за конкретни места, в Termo.bg ще намерят място и статии за най-интересното от необятния свят на пътуванията, както и интервюта с известни личности, които ще разказват за своите преживявания на път. Посетителите на сайта също ще могат да споделят пътешествията си, като качват пътеписи и снимки или предлагат нови места, на които са били.

Termo.bg вече има и ново лице. Сайтът е с изцяло променена визия и опростена навигация. Редизайнът е изцяло дело на екипа на Xenium Media Company. Медийната компания достига консолидирано до 2,4 милиона уникални потребители месечно чрез своите сайтове Svejo.net, Shvargalo.com, Bulevard.bg, Kulinaria.bg, Termo.bg, Tuk.bg, HardwareBG.com, Mobility.bg, BMWpower-bg.net, Mobile.de.

До момента синоптичният сайт Termo.bg се посещаваше от над 3000 уникални потребители дневно. През януари уникалните посетители са над 39 000 (по данни на Google Analytics). С новия формат на сайта очакваме тези показатели значително да нараснат.



За повече информация и конкретна оферта, моля не се колебайте да се свържете с нас! 

Отдел "Продажби" 

sales@xenium.bg

+ 359 2 902 49 22

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност