Webstage влиза в семейството на Xenium Media Company


Публикувано от Бисер Костадинов на 30.07.2015

Имаме удоволствието да ви съобщим, че семейството на Xenium Media Company се сдоби с нов член - Webstage.bg.

Webstage.bg не е просто сайт, това е трибуна, арена, естрада..., на която се преплитат красивите и зрелищни етюди от живота с полезните, поучителни и опознавателни роли от всичките му нюанси и превъплъщения.

Webstage.bg е сайт за живота в цялата му пълнота, за важните уроци, с които човек се сблъсква. И ако, както Шекспир казва, животът е сцена, то Webstage изгражда един умален макет за нея.

В сайта всеки може да намери по нещо за себе си - от фотографски проекти, през поезия, статии на социална тематика, съвети, любопитни наблюдения за живота и света, интервюта с интересни личности, та до заслужаващи внимание проекти, които да ви обогатят с емоция и познания.

Webstage.bg може да ви даде най-доброто от традиционната онлайн реклама, комбинирано с възможности за нестандартно присъствие на рекламодателите.

Сайтът дава възможност посланието на вашия бизнес и марка да достигне до широка аудитория, съставена предимно от млади хора. Всеки месец Webstage достига до над 360 000 уникални потребители, а страницата на сайта във Facebook е следвана от повече от 52 000 души.

Чрез сайтовете си Xenium Media Company достига до над 3 113 000 уникални потребители месечно в България (по данни от Google Analytics, без да е отчетено припокриването на аудиторията).



За повече информация и конкретна оферта, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Отдел "Продажби"

sales@xenium.bg

+ 359 2 902 49 22

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност